• darkblurbg
  Praktijk Limoniet
  Alternatieve zorg Alphen aan den Rijn
 • darkblurbg
  Alternatieve zorg Alphen aan den Rijn
 • darkblurbg
  Alternatieve zorg Alphen aan den Rijn
 • darkblurbg
  Alternatieve zorg Alphen aan den Rijn

De AromaTouch Technique Oliën

Elke essentiële olie in de AromaTouch Technique is geselecteerd om z'n individuele aromatische eigenschappen én om de krachtige, gecombineerde aromatische eigenschappen.

De AromaTouch Technique kent specifieke richtlijnen en instructies voor zowel dosering als aanbrengen wat het een veilige en effectieve manier maakt om de volledige voordelen van essentiële oliën te ontvangen. De AromaTouch Technique is mild en kan worden aangepast voor de jonge of gevoelige huid, zodat iedereen hiervan kan profiteren zonder ongerust te zijn over een te veel voor het lichaam.

Essentiële oliën hebben krachtige, reinigende eigenschappen en zijn van nature anti-bacterieel. Pure essentiële oliën worden onmiddellijk door de huid opgenomen en zorgen voor reactie in dat gebied van het lichaam.

AromaTouch massage is een zeer bijzondere massagetechniek die is ontwikkeld door Dr. David Hill een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

dōTERRA’s AromaTouch™ techniek is een mooie techniek om tijdens de heerlijke Aroma massage 8 essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (uw ingewanden) van de rug, hoofd en voeten. De toepassing heeft als doel de werking te ondersteunen  van het  zenuwstelsel  en het lichaam te helpen in evenwicht te komen. Het is een zachte manier van masseren, niet het harde kneedwerk. De essentiële oliën doen hun werk.

Wat kan de AromaTouch Techniek voor u doen?

De massage bevat vier stappen:

stress vermindering, versterken van uw immuunsysteem, ontstekingen in uw lichaam verminderen en het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel (homeostase).

Bij elk van de bovengenoemde stappen worden 2 etherische oliën gebruikt. Door de heerlijke aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën van doTERRA zult u tijdens de massage merken dat het werkt voor lichaam en geest. U wordt  gemasseerd op uw rug, hoofd en voeten.

De massage duurt ongeveer 45 minuten en is zeer ontspannend. Mede hierdoor ook zeer geschikt voor pijnbestrijding bij bijvoorbeeld reuma- of kankerpatiënten.