• darkblurbg

Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen met pijnvermindering, relaxen en detoxen blijf ik mij verdiepen in nieuwe mogelijkheden. Zo kwam ik een tijdje terug met magnesium in aanraking. Het gaat dan om magnesium wat via de huid wordt opgenomen. Wist je dat de opname van magnesium via de huid wel 90% tot 100% is?

Wist je ook al dat naast zuurstof en water magnesium de derde levensbehoefte is van het lichaam? Superbelangrijk dus om te zorgen dat dit mineraal op peil is in je lichaam!

De mensen die mij ondertussen een beetje kennen, weten dat ik elke behandeling die ik bij mij in de praktijk aanbied ook eerst zelf probeer. Ik ben erg tevreden met de resultaten. Bij sommige mensen is het tekort eerder aangevuld dan bij anderen, maar de meeste mensen merken binnen korte tijd verbetering. 

 

Magnesium Gelpakking:

'Pure' magnesiumchloride en warmte: 
een doeltreffend resultaat!


Naast het verkwikkende effect van deze pakking, maken we gebruik van de krachtige re-mineraliserende werking. Een pakking met magnesium gel zorgt voor een directe opname van magnesium via de huid.
Tijdens de pakking wordt uw hele lichaam ingesmeerd met magnesium-gel. We gebruiken de 'pure' magnesium gel van Permsal. Deze gel bevat een hoge concentratie magnesium chloride (30 %). Op deze manier wordt het direct via de huid opgenomen in de lichaamscellen.

Je neemt plaats op de massagetafel. Deze behandeling kan zowel in badkleding als in ondergoed. Licht masserend wordt de pakking aangebracht. Na het aanbrengen van de gel wordt je omwikkeld met plastic folie en bedekt met een infrarood warmtedeken. De weldadige warmte bevordert de doorbloeding van de huid, waardoor poriën zich openen en de magnesium maximaal opgenomen wordt. Daarnaast heeft de diepwerkende infrarode warmte een ontspannende invloed op het lichaam. De gel trekt in het lichaam en wordt na de behandeling weer afgenomen met aangenaam warme doeken. Na het afnemen wordt de huid ingesmeerd met een verzorgende Aloë Vera Magnesiumgel

Effectieve werking van een magnesium pakking:

Transdermale (via de huid) opname is bijzonder effectief

Opname van magnesium zorgt voor een weldadige ontspanning

Vermindering van spier en gewrichtsklachten

Kalmerende werking op het zenuwstelsel

Bevordert ontgifting en herstelt zuurgraad

Bevordert de werking van het immuunsysteem

Bevordert een goede nierfunctie

Revitaliserend

Anti cellulitis behandeling

Stimuleert de vetverbranding

Goed tegen slapeloosheid en depressie

Diepe zuiverende en verjongende werking op de huid

 

Contra-indicaties: Magnesium Gelpakking is niet geschikt voor mensen met elektrische implantaten zoals een pacemaker. (In dat geval kunnen we wel een thermische deken gebruiken in plaats van de Infrarooddeken) Ook bij actieve ontstekingen, zwangerschap en hemofilie wordt het gebruik afgeraden. Bij een slechte lichamelijke conditie of medicijngebruik eerst uw huisarts raadplegen.