• darkblurbg
  Praktijk Limoniet
  Alternatieve zorg Alphen aan den Rijn
 • darkblurbg
  Alternatieve zorg Alphen aan den Rijn
 • darkblurbg
  Alternatieve zorg Alphen aan den Rijn
 • darkblurbg
  Alternatieve zorg Alphen aan den Rijn

Scrubmassage met rugpakking

Voor het ultieme verzorgen en ontspannen van je lichaam is een scrubmassage ( Permsal Magnesium Bodyscrub) de juiste keuze. Permsal magnesium scrub bestaat uit uitsluitend mineralen uit de zee. Puur natuur met Keltisch zeezout als scrub. Dit is een van de meest natuurlijke scrubs die er te verkrijgen is. Permsal magnesium scrub zorgt voor een extra snelle opname van magnesium en tegelijkertijd een heerlijk zachte huid. Met deze scrub worden alle dode huidcellen verwijdert en creëer je een gezonde, zachte en stralende huid. Als gevolg van de ronddraaiende masserende beweging met het Keltisch Zeezout wordt de doorbloeding van de huid op een hoger niveau gebracht, de vetverbranding gestimuleerd en uw huid gevoed met vele rijke mineralen. Hierdoor bouwt de huid een grotere weerstand op en de huid wordt sterker. 

Na de scrubbehandeling wordt je huid afgenomen met warme kompressen. Dan volgt de veenpakking. Deze wordt op je rug geplaatst en afgedekt met een warmtepack, voor optimale ontspanning wordt je lekker afgedekt met een warme deken. 

Limus Wrap ( Veenpakking) wordt vervaardigd met mineralen uit de Drentse veengrond. Nog niet lang geleden is het Drentse veenmeisje opgegraven die daar ver voor de jaartelling in terechtkwam; zij verkeerde nog in een verbazingwekkend goede staat.  Reeds in de oudheid was bekend dat mineralen een weldaad voor de huid waren, zeker in combinatie met modder en veen. Goed voor de gewrichten, voor stijve spieren, een strakke huid en een zachtere en schonere huid. Limus Wrap is een oer Nederlandse lichaamspakking!

Na 30 minuten wordt je huid weer afgenomen met warme kompressen. Dan volgt een nabehandeling met speciale olie om de huid optimaal te verzorgen. De olie werkt ook rustgevend en ontspannend. Tot slot kun je nog even nagenieten met een heerlijk kopje thee.