• darkblurbg
    Praktijk Limoniet
    Alternatieve zorg voor een betaalbare prijs
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

10 maart 2019

Vanaf nu is het allernieuwste receptenboekje van Noets verkrijgbaar! Tijdelijk van € 23,95 voor maar € 19,95. Dit receptenboek wordt zo goed verkocht dat er nu al een tweede druk is. Het boekje is 148 pagina's dik en bevat zo'n 50 recepten. Ook is er ruimte om jouw eigen recepten te kunnen noteren. Ga jij ook aan de slag met Noets?

1 maart 2019

Ook het assortiment van Loveli is weer uitgebreid! Vanaf heden is ook de Body Wash Sunny Orange en de Body Oil Honey Suckle verkrijgbaar bij Praktijk Limoniet. De prijs is € 14,99 per stuk. Eventueel ook als set aan te schaffen voor de aanbiedingsprijs van € 25,-. Het Pink Clay Mask en de Face Cream zullen snel volgen!

28 februari 2019

Go4Balance heeft het assortiment de laatste maanden flink uitgebreid. Er zijn een aantal nieuwe remedies ontwikkeld, namelijk de Menpower 45+, Trust Plus, Protect Plus en de Flora Protect. Allemaal supermooie kruidenremedies, waarvan je onder het tabblad Go4Balance Phytotherapy meer informatie kan vinden over de inhoud en werking.

16 januari 2019

Vanaf vandaag zijn er nieuwe behandelingen bij mij in de praktijk met Permsal Magnesium. Je kan een keuze maken uit de Magnesium voetenbehandeling of de Magnesium Gelpakking. Meer info over deze behandelingen kun je vinden onder het tabblad diensten. Ook alle Permsal Magnesiumproducten zijn bij mij los verkrijgbaar zodat je ook thuis af en toe bijvoorbeeld eens lekker kan genieten van een voetenbad of ligbad met magnesium.

11 december 2018

Het is alweer bijna 2019! Het jaar is weer voorbij gevlogen. Een jaar waarin ik al vele mensen heb mogen helpen met de oliën van DoTerra. Met super mooie resultaten!

Daarom heb ik volgende week een leuke actie. Vanaf maandag 17 december tot en met vrijdag 21 december licht ik dagelijks een olie toe. Hoe je de olie kunt gebruiken en voor welk soort klachten je een bepaalde olie kan inzetten.

Elke ochtend zal ik een olie plaatsen met toelichting. Je kunt elke dag onder het betreffende bericht reageren met je naam als je kans wil maken op een sample van de olie. Om iedereen de tijd te geven om te reageren zal ik de volgende ochtend een lootje trekken uit alle namen. Heb jij gewonnen? Dan mag jij bij mij een gratis sample ophalen!

Let op: reageer elke dag onder het nieuwe bericht om dagelijks kans te maken. Deze actie geldt alleen op Facebook, dus like en volg de Facebookpagina van Praktijk Limoniet om niks te missen!

19 november 2018

Vanaf nu zijn er diverse nieuwe producten verkrijgbaar bij Praktijk Limoniet.

Protect Plus kruidendruppels van Go4Balance:

De unieke samenstelling van de Protect Plus kruidendruppels draagt bij tot een versterking van het immuunsysteem.

Hoe en wanneer te gebruiken?:

Een verzwakt immuunsysteem laat zich kenmerken door:
* Langdurige periodes van vermoeidheid
* Regelmatig terugkerende verkoudheden
* Terugkerende infecties of ontstekingen ) hart-bloedvaten-gewrichten)
* Trage genezing
* Allergieën en/of intoleranties

Protect Plus Kruidendruppels bieden een waardevolle aanvulling voor mensen die veel en langdurig stress ervaren. Ze worden ook aangeraden voor mensen die kampen met aanhoudende vermoeidheid en regelmatig ziek worden. Ook voor mensen die regelmatig last hebben van infecties, verkoudheden, keelpijn griep en andere ontstekingen.

Protect Plus kan gebruikt worden door kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen. Het gebruik wordt afgeraden als je antistollingsmiddelen gebruikt.

Wat zit erin?

Echinacea: Rode zonnehoed verbetert de immuunrespons van het lichaam waardoor ziekteverwekkende bacteriën, virussen en schimmels efficiënter bestreden worden. Behalve keel, neus, oorproblemen en huidproblemen is echinacea een geneeskruid tegen inwendige infectieziekten zoals urineweginfecties.

Echte tijm: Tijm werkt bloedzuiverend, maagversterkend en griepbestrijdend en is een prima beschermer bij verkoudheden, hoesten en geeft verlichting bij keelpijn.

Eucalyptus: Eucalyptus is een tonicum; dat wil zeggen een aansterkend middel. Het lichaam kan koorts en infectie beter te lijf door het innemen van eucalyptus.

Katsklauw: Katsklauw behoort tot de geneeskrachtige planten met de meest multi-inzetbare werkingen. Het immuunsysteem neemt drastisch in effectiviteit toe met katsklauw.

Gewone Vlier: De vlierbes werkt zeer ondersteunend bij verkoudheden, griep, verstopte neus en luchtwegaandoeningen.

Kurkuma: Curcumine, de werkzame stof in geelwortel beschermt en activeert het immuunsysteem en verbetert de gezondheid van hart en bloedvaten.

Prijs: 18,- voor 20 ml

17 november 2018

Vanaf vandaag zijn de producten van Permsal Magnesium ook verkrijgbaar bij Praktijk Limoniet.

Meer informatie over de magnesiumproducten en mogelijkheden kun je vinden onder het tabblad Producten.

8 oktober 2018

Vandaag heb ik de opleiding Orthomoleculair Detoxconsulent afgesloten met een certificaat. De komende tijd ga ik me nog verder verdiepen in dit onderwerp omdat er nog zoveel meer te leren is.

31 augustus 2018

Praktijk Limoniet bestaat morgen alweer 1 jaar! Tijd voor een feestje dus! Al een tijdje zijn wij enthousiaste gebruikers van de Loveli producten. Ik heb daarom voor jullie een spectaculaire aanbieding. Het gaat om een pakket van 4 producten, een Facewash, Facemist, Face-oil Day en een Face-oil Night. Dit is een compleet gezichtsverzorgingspakket op natuurlijke basis. Dit pakket kost normaal € 70,- maar ik mag het jullie aanbieden voor een superprijs. Ik mag de prijs alleen niet openbaar vermelden dus als je interesse hebt mag je me even email of whatsappje sturen. De actie geldt de hele maand september!

29 augustus 2018

Nieuwe producten van Loveli in aantocht! Wij zijn zelf al een tijdje hele tevreden gebruikers van de Loveliproducten. Onlangs zijn er een aantal nieuwe producten geïntoduceerd. Een Facemist, Face-oil voor de dag en een Face-oil voor de nacht. Daarnaast is er van de Lipbalm een herfst en wintervariant beschikbaar. Er is nu ook een speciale Deodorant voor heren beschikbaar! Ik verwacht de bestelling deze week binnen dus mocht je al vast iets willen reserveren hoor ik het graag even.

23 augustus 2018

De afgelopen maanden ben ik veel met Essentiële Oliën bezig geweest en sta versteld van de resultaten! Om dit ook met jullie te kunnen delen ga ik in mijn praktijk workshops organiseren over het gebruik van de oliën. De eerste workshop staat gepland op 20 september van 19.00 tot 20.30. Er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar. Bij voldoende interesse zal ik de workshop blijven herhalen en uitbreiden. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina of stuur een email en whatsapp.

23 augustus 2018

De vakantie zit er weer op en ik zit weer vol nieuwe ideeën! Een van mijn plannen was een online agenda maken voor de website. Dat is gelukt!

Om het nog makkelijker te maken kun je vanaf nu ook een afspraak inplannen in de online agenda. Klik op de reserveerbutton en je kunt dan een behandeling, datum en tijd kiezen.

Let op: Als je voor de eerste keer komt kies je altijd voor de intake van 2 uur.

Hopelijk tot snel!

15 juli 2018

In juni heb ik de AromaTouch training gevolgd en daarvoor het diploma behaald. De AromaTouch Massage wordt al regelmatig geboekt. Echt een heerlijk ontspannende massage die je weer compleet in balans brengt. Kijk voor meer info onder het tabblad diensten bij de AromaTouch Massage.

 

11 juni 2018

2 maanden geleden heb ik de opleiding voor Orthomoleculair Voedingsadviseur afgerond. Eindelijk heb ik nu mijn diploma mogen ontvangen!

Vanaf nu kunt u dus ook bij mij terecht voor voedingsadviezen. 

 

9 juni 2018

De basisopleiding ooracupunctuur/acupressuur heb ik vandaag afgerond. Echt super interessant! Vanaf nu bied ik deze behandelingen ook bij mij in de praktijk aan. Tijdelijk met 50% korting ( € 25,- i.p.v. € 50,-). Ooracupunctuur is prima in te zetten voor diverse aandoeningen. Kijk voor meer informatie onder tabblad Diensten en dan onder Ooracupunctuur/Ooracupressuur. 

1-5-2018

Vanaf vandaag zijn de producten van www.go4balance.eu ook verkrijgbaar bij Praktijk Limoniet!

Dit zijn kruidendruppels en crèmes om je lichaam en geest weer in balans te brengen. De druppels en de crèmes vormen samen Go4Balance, een productgamma in de fytotherapie of kruidengeneeskunde gebaseerd op de vier elementenleer. Deze kruidendruppels helpen om evenwicht te vinden op emotioneel, mentaal, lichamelijk en energetisch vlak.

Waar is het voor? In het kort:

Trust druppels: het brengen van rust, rust in je hoofd en zorgen voor een goede nachtrust
Trust crème: zorgt voor rust en ontspanning

Enjoy druppels: het brengen van vreugde en ontspanning wanneer het even niet meezit
Enjoy crème: het brengen van vreugde en vrijmaken van stress

Enjoy 45+: Stralend door de menopauze

Empower druppels: Het brengen van energie en vitaliteit
Empower crème: het brengen van levenslust en beweging

Focus druppels: zorgt voor concentratie en zet aan tot structuur
Focus crème: brengt geestelijke frisheid en gerichte aandacht

Op de website www.go4balance.eu kunt u meer en uitgebreide informatie vinden. Heeft u vragen? Stel ze mij gerust!

20-4-2018

Vandaag heb ik de workshop ' welk geheim vertellen jouw oren' gevolgd. Docent Rhené Emmerich heeft ons laten zien dat je o.a. van oren en de vorm van iemands hoofd super veel informatie kan aflezen. Echt super interessant!

Begin juni ga ik daarom ook starten met een basiscursus oorreflexologie ( ooracupunctuur/ooracupressuur) Ik hou jullie op de hoogte!

29-3-2018

Vandaag is er een artikel verschenen op Alphens.nl. Meer informatie op onderstaande link:

 

http://www.alphens.nl/nieuws/bedrijven/30148,diana-kuiper-maakt-therapie-toegankelijk-voor-iedereen.html

 

 

16 maart 2018

Vanaf nu heeft Praktijk Limoniet ook een samenwerking met bloedwaardentest.nl. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn kunt u, zonder verwijzing van de huisarts, bloed laten prikken. Ook is het mogelijk om uw urine of ontlasting te laten onderzoeken. Indien dit wenselijk is kijk ik samen met u welk onderzoek ons de beste informatie geeft over uw gezondheidstoestand van dat moment. Op basis van de uitslagen kunnen we samen een behandelplan opstellen zodat u het beste resultaat kunt bereiken en daarmee een goede gezondheid. Wie wil dat nou niet?

Meer informatie over de testen kunt u vinden op:

www.bloedwaardentest.nl

 

8 maart 2018

Wegens de vele belangstelling op de DEMODAG voor Andullatietherapie is er besloten een extra dag te organiseren. Deze vindt plaats op DINSDAG 27 MAART A.S. van 12 UUR tot 20 UUR. Reserveren kan bij mij op 06-48965113 of via de mail op praktijklimoniet@gmail.com. Er zijn nog maar enkele plaatsen over dus wees snel!

De koffie staat weer klaar, tot 27 maart!

 

15 januari 2018

 

Op 8 maart aanstaande is er bij Praktijk Limoniet een Demodag georganiseerd door HHP Nederland. Op deze dag kunt u GRATIS kennismaken met Andullatietherapie.

Op de facebookpagina van Praktijk Limoniet kunt u mijn verhaal lezen over Andullatietherapie.

Iedereen is welkom om andullatietherapie te komen uittesten, daarnaast is het een leuke manier om elkaar eens te ontmoeten. Omdat ik redelijk wat mensen verwacht is het aan te raden om jezelf vooraf aan te melden.

Wanneer: Donderdag 8 maart van 12.00 tot 20.00 uur

Reserveren?  Bel 06-53398622 of via www.gezondheidswijzer.nl ( reserveren alleen rechtstreeks op het genoemde telefoonnummer/website)

 

De koffie staat klaar! Tot 8 maart!