• darkblurbg
4 APRIL 2023
Hooikoorts!
De pollen vliegen inmiddels weer om onze oren. Heb jij (veel) last van hooikoorts? Kom dan eens langs voor een hooikoortsbehandeling. Hooikoorts is prima te behandelen met ooracupunctuur. Ooracupunctuur is een veilige, pijnloze en medicatievrije behandeling. Er wordt gewerkt met magneetjes, welke op je oor worden geplaatst. Het doet dus geen pijn en is hierdoor ook prima geschikt voor (kleine) kinderen.
Profiteer van een korting op deze behandeling. De hele maand april van €45,- voor €40,-.
(Vaak is 1 behandeling voldoende voor het hele seizoen, mocht er toch een tweede behandeling nodig zijn, dan is de prijs van een vervolgconsult €25,-)
3 JANUARI 2023
Hooikoorts! Door de warme temperaturen van afgelopen maanden hebben veel mensen nu alweer last van hooikoorts. Wist je dat hooikoortsklachten prima te behandelen zijn door middel van ooracupunctuur? Op een aantal punten in het oor worden magneetjes of oorzaadjes geplaatst, bij sommige mensen geeft het echt al a la minute verlichting! Bij anderen duurt het net wat langer. Vaak is 1 behandeling voldoende om het hele hooikoortsseizoen goed door te komen. De behandeling is pijnloos en kan voor zowel volwassenen als voor kinderen.
In de maanden januari en februari krijg je bij een hooikoortsconsult een gratis flesje Permsal Magnesiumolie van 100 ml t.w.v. €12,45.
(Maximaal 1 per klant en zolang de voorraad strekt)
3 JANUARI 2023
Beste klanten,
Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar! Sinds 2019 heeft Praktijk Limoniet de prijzen niet verhoogd. Helaas moet ik per 1-1-2023 toch de prijzen iets verhogen wegens stijgende kosten op alle gebieden. De kosten van o.a. electra, inkoopprijzen van producten en prijzen van trainingen zijn afgelopen tijd flink gestegen.
Wel blijf ik werken met tegoedkaarten voor 5 of 10 behandelingen (hierdoor ben je per behandeling wat goedkoper uit) De tegoedkaarten zijn geldig voor alle behandelingen en hebben geen vervaldatum. (1 behandeling in de praktijk is 1 behandeling op je tegoedkaart, het maakt dan niet uit wat het reguliere tarief van de behandeling is)
Kijk voor de actuele tarieven en openingstijden op:
13 september 2022
September jubileummaand! Nog een supertoffe actie voor de snelle beslissers! Wil jij binnen 6 weken weer lekker fit zijn, beter slapen en lekker eten? Lees dan vooral verder:
De hele maand september kun je profiteren van de volgende aanbieding, het 6 weken fit thuispakket. Dit bevat:
5 kilo Permsal Magnesiumvlokken
200 ml Permsal Magnesium Scrub
200 ml Permsal Magnesium Sportolie
200 ml Permsal Magnesium Gel
Magnesium gebruikershandboek
Handleiding voor de Magnesiumboost
2 flesjes Aard'g Kombucha (1x citroen, 1 x gember)
Oersterk in 6 weken van Drs Richard de Leth
500 gram groenten lente en zomereditie
500 gram groeten herfst en wintereditie
De waarde van dit pakket is €160,- nu tijdelijk voor een stuntprijs van €100,- LET OP: OP=OP!
Als leuke extra heb ik 2 exemplaren van Oersterk Feest te verloten onder de eerste 5 kopers van dit pakket.
7 juli 2022
GESLAAGD! Goede voeding is essentieel voor onze gezondheid. Niet alleen voor volwassenen maar zeker ook voor kinderen. Heb jij er wel eens bij stil gestaan hoe belangrijk het is om te zorgen dat je gezond eet, zelfs al voordat je zwanger wordt, tijdens de zwangerschap en kindertijd? Dit heeft o.a. invloed op de vruchtbaarheid, verloop van de zwangerschap en sommige dingen zijn van invloed voor de rest van je leven en het leven van je kindje. Vanaf september/oktober kun je ook bij mij terecht voor o.a. voedingsadviezen voor kinderen, voeding tijdens de zwangerschap en voeding voor de zwangerschap. Ik ga even denken hoe ik deze consulten ga vormgeven, dus hou facebook en de website in de gaten.
27 juni 2022
Aanstaande zaterdag 2 juli word ik 40 jaar! Tijd voor een leuke kortingsactie. Let op: deze kortingsactie is eenmalig en komt niet meer terug!
Je krijgt namelijk 40%(!) korting op de volgende behandelingen:
Hooikoortsbehandeling van € 55,- nu voor € 33,-
Body Detox Voetenbad Behandeling 30 minuten van € 49,50 nu voor € 29,70
Voorwaarden:
* Geldig voor afspraken die plaatsvinden tot en met 21 juli 2022
* De korting is alleen geldig op bovengenoemde behandelingen
* Geen limiet, je kan dus meerdere keren profiteren van de korting
Reserveer snel jouw plekje via pb, whatsapp of email: praktijklimoniet@gmail.com
06-48965113
21 juni 2022
VAKANTIE!
Wegens zomervakantie is de praktijk gesloten van 22 juli t/m 12 augustus. Zorg ervoor dat je op tijd je supplementen besteld of op tijd een afspraak maakt mocht je nog langs willen komen voor de vakantie. 15 augustus start ik weer. Mails en whatsapp worden pas na de vakantie op volgorde van binnenkomst beantwoord.
Fijne vakantie allemaal!
31 mei 2022
Limoniet online shop gaat stoppen per 1 juli aanstaande. Er is het afgelopen anderhalf jaar veel tijd in de webshop gaan zitten. Ook het versturen van de pakketten e.d. kost me gewoon teveel tijd. Tijd die ik liever aan cliënten besteed. Daarom heb ik de keuze moeten maken om te stoppen met de webshop. Er zijn nog producten op voorraad, welke tegen een mooie korting de deur uit mogen.
Profiteer dus tot en met 28 juni aanstaande van maar liefst 20% korting op het gehele assortiment. OP=OP
Gebruik de volgende code: KORTING20. ( Minimum bestelbedrag €20,-)
4 maart 2022
HOOIKOORTS!
Met dit mooie weer komen ook hooikoortsklachten ook eerder opzetten, daar zit niemand op te wachten toch? Al een aantal jaren zet ik ooracupunctuur in voor hooikoortsklachten met supermooie resultaten. Vaak is zelfs 1 behandeling voldoende. De hele maand maart kun je ook nog profiteren van €10,- korting op een hooikoortsconsult. In plaats van €55,- betaal je nu €45,-. Het gaat om een consult van maximaal 30 minuten inclusief een korte intake. Er wordt gebruik gemaakt van verblijfsnaaldjes, of magneetjes. De magneetjes zijn vooral geschikt voor mensen die bijvoorbeeld angst hebben voor naalden, maar ook zeker geschikt voor kinderen en tieners. Afgelopen jaar heb ik voor het eerst ook veel kinderen en tieners in mijn praktijk gezien voor de behandeling van hooikoortsklachten. De reacties waren superpositief, fijn! Zie ik jou binnenkort voor een hooikoortsconsult? Afspraken kunnen per PB, email: praktijklimoniet@gmail.com of telefoon/whatsapp: 06-48965113.
2 februari 2022
Heb jij een Vitamine D tekort?
Een vitamine D-tekort kent verschillende symptomen zoals:
Vermoeidheid of tekort aan energie
Zwakkere botten
Bloedend tandvlees
Pijn, trillingen of kramp aan spieren en gewrichten
Lusteloosheid
Angstaanvallen
Deze klachten kunnen uiteraard ook een andere oorzaak hebben. De enige manier om vitamine D-tekort aan te tonen is dan ook door middel van een bloedonderzoek.
Bij Praktijk Limoniet kun je terecht voor een Vitamine D bepaling. Ik neem de test bij je af, samen vullen we de vragenlijst in en vervolgens verstuur ik het afgenomen monster naar het laboratorium. Na het ontvangen van de rapportage neem ik contact op om de uitslag te bespreken en krijg je van mij, indien nodig, een hoogwaardig Vitamine D supplement t.w.v. €19,90 en een gebruiksinstructie.
De hele maand februari kun je dit consult boeken voor €40,-. (dit consult duurt maximaal 30 minuten en is inclusief een Vitamine D supplement indien nodig)

28 oktober 2021

Sinds 1 oktober ben ik gestart met het werken op trajectbasis. Dit bevalt supergoed! Deze week heb ik de eerste reacties teruggekregen van de deelnemers en deze waren laaiend enthousiast! Wat fijn! Al na 2 weken geven mensen het volgende aan:
Ik weet niet wat ik meemaak! Ik heb zoveel energie!
Ik slaap dieper en wordt meer uitgerust wakker
Ik heb weer zin om mijn bed uit te komen
Ik heb meer energie om dingen te doen
Had ik dit maar eerder geweten!
Zelfs mijn partner en omgeving zien verschil
Dit had ik nooit verwacht, zeker in zo'n korte tijd
Het boek leest makkelijk weg en er staan echt veel goede tips in
Het is eigenlijk best makkelijk vol te houden allemaal, zeker als je ziet hoe snel je verschil merkt
Ik krijg nu meer zin in gezond eten
Ik heb veel minder trek in zoetigheid
Een aantal mensen die bij mij een traject volgen gebruiken (zeer) zware pijnmedicatie, zelfs zij merken behoorlijke verbetering!
Wil jij dit nou ook en ben jij voldoende gemotiveerd om met jezelf aan de slag te gaan? Wil jij weer energie en je lekker fit voelen? Goed slapen en goed voor jezelf zorgen? Neem dan eens een kijkje bij de verschillende trajecten of neem contact op voor advies als je zelf geen keuze kunt maken.

26 oktober 2021

Vind jij het elk jaar weer moeilijk om een leuk cadeau te vinden voor de feestdagen? Kies dan voor een verantwoord pakketje voor onder de boom, vol met gezonde en leuke producten. ik heb dit jaar weer een leuk pakket kunnen samenstellen. Het kerstpakket kun je vinden in de webshop onder het kopje KERSTPAKKETTEN PRE-ORDER

1 September 2021

🥳Vandaag bestaat Praktijk Limoniet alweer 4 jaar. Tijd dus voor een leuke aanbieding.
 
Schaf nu een tegoedkaart van 5 behandelingen aan voor het Body Detox Voetenbad of voor de Magnesiumpakking en krijg een 6e behandeling GRATIS!
 
Voorwaarden:
* Maximaal 1 per klant
* De tegoedkaart wordt bij de eerste afspraak volledig afgerekend
* Aan te schaffen t/m 30 september 2021, de tegoedkaarten blijven geldig
* De gratis behandeling is niet persoonsgebonden, deze kan dus ook cadeau gegeven worden (in dat geval krijg je van mij een cadeaubon voor de gratis behandeling)
Tarieven:
Tegoedkaart voor 5 behandelingen met het Body Detox Voetenbad 30 minuten: € 220,-
Tegoedkaart voor 5 behandelingen Magnesium Lichaamspakking (+/- 90 minuten) € 275,-
3 Augustus 2021

Per 1 september aanstaande zullen de openingstijden wijzigen. 

OPENINGSTIJDEN PER 1 SEPTEMBER 2021:

MAANDAG: 9.00 tot 14.30 uur
DINSDAG: 9.00 tot 14.30 uur
WOENSDAG: 9.00 tot 14.30 uur
DONDERDAG: 9.00 tot 14.30 uur
VRIJDAG: 9.00 tot 11.00 uur
19 juli 2021
Vakantie:
In verband met vakantie is de praktijk gesloten van woensdag 4 augustus t/m zondag 22 augustus. Vanaf maandag 23 augustus sta ik weer voor u klaar! Fijne vakantie gewenst allemaal!
Kan een afbeelding zijn van zonnebril, waterpartij en tekst

25 februari 2021

Hooikoorts! De hooikoortsklachten beginnen momenteel bij veel mensen weer op te komen. Wist je dat hooikoorts goed te behandelen is door middel van ooracupunctuur? Onlangs kreeg ik van een dame een email. Zij is vorig jaar bij me geweest tijdens haar zwangerschap voor hooikoortsklachten. Zij schreef:
Goedenavond, in mei ben ik bij u geweest voor de hooikoorts. Ik ben de zomer nog nooit zo fijn doorgekomen! Haar nieuwe afspraak staat inmiddels alweer.
Wil jij ook hulp bij je hooikoortsklachten? Plan dan nu een afspraak in. Tot en met 31 maart krijg je €10,- korting op een hooikoortsconsult. In plaats van €55,- betaal je dus maar €45,-. Dit is een consult van maximaal 60 minuten, een korte intake en het plaatsen van de verblijfnaaldjes/magneetjes. Vaak zijn 1 a 2 afspraken voldoende om het hooikoortsseizoen door te komen.
Vanwege het verzetten van vele afspraken door Corona is het tijdelijk even niet mogelijk om via de online agenda een afspraak in te plannen. Zo kan ik de tijd in de agenda zo efficiënt mogelijk benutten. Je mag bellen of een whatsappje sturen naar 06-48965113. Je mail ook een email sturen naar: praktijklimoniet@gmail.com geef dan ook meteen even dagen welke dagen en tijden voor jou goed uitkomen. Je krijgt in bijna alle gevallen dezelfde dag antwoord.

25 februari 2021

Om een goede luchtkwaliteit te garanderen en zo veel mogelijk schadelijke aerosolen met virusdeeltjes te voorkomen wordt er vandaag een luchtreiniger geplaatst in de praktijkruimte.
De luchtreiniger heeft o.a. een HEPA-filter en ionisator en kan zo onder andere schadelijke bacteriën, virussen, allergenen en schimmels uit de lucht verwijderen.
Vanzelfsprekend wordt voor en na elke afspraak de behandelruimte schoongemaakt en gelucht. Verder houden we ons aan de richtlijnen zoals zijn opgesteld door het RIVM.

19 februari 2021

Het was even een klusje maar het is gelukt! Afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het maken van een webshop waarin ik de producten aanbied die ook in de praktijk te koop zijn. Koop nu je favoriete producten dus online!

Tot en met 19 maart ontvang je een leuke attentie bij je bestelling. De webshop is te vinden onder het tabblad WEBSHOP. 

Je kan ook via https://www.limonietonlineshop.nl/ bestellen.

15 januari 2021

Deze tijd vraagt veel van ons! Thuiswerken, de kinderen thuisonderwijs geven, werkdruk, onzekerheid over je baan of onderneming, noem het maar op. Het lichaam gebruikt erg veel magnesium in tijden van stress. het is dus erg belangrijk om dit goed op peil te houden. Met Permsal Magnesium kun je thuis genieten van een welverdiend wellnessmomentje.
Magnesium is het nummer 1 anti-stress mineraal!
Magnesium heeft het vermogen om ons lichaam op natuurlijke wijze te ontspannen, ons zenuwstelsel tot rust te brengen, botten te versterken en ons uithoudingsvermogen te vergroten.
Via de huid aan te brengen
Permsal magnesium wordt effectief opgenomen via de huid. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld spierproblemen direct en gericht opgelost worden.
100% Natuurlijk product
Permsal wint haar magnesium uit de meest zuivere bron ter wereld en is erkend met de kwaliteitgarantie van het Zechstein keurmerk.
Voor ontspanning en energie
Het mineraal magnesium draagt bij aan vele essentiële lichaamsprocessen. Daarom wordt het ook wel het sleutelelement genoemd.
Op dit moment heb ik nog een behoorlijke voorraad in de praktijk. Helaas mag de praktijk voor behandelingen voorlopig nog niet open. Gelukkig is er wel een mogelijkheid om op bestelling producten te kunnen verkopen. Daarom geef ik tot 15-2-21 25% korting op alle producten van Permsal. Bestellen kan via PB, email: praktijklimoniet@gmail.com of telefoon/whatsapp: 06-48965113. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt, neem even contact op voor de actuele voorraad. Na bestelling ontvang je van mij een betaalverzoek. Na het voldoen van de betaling maken we een ophaalafspraak. Ik zet je bestelling klaar in de pakketbox bij mijn voordeur, zo kun je je bestelling contactloos ophalen. Bestellingen vanaf €50,- kunnen eventueel worden thuisbezorgd.

1 september 2020

Wie jarig is trakteert! Vandaag bestaat Praktijk Limoniet alweer 3 jaar! Tijd voor een leuke actie:
Ben jij na de zomervakantie wel toe aan een lekkere relaxbehandeling? Maak dan gebruik van het Magnesium Relaxarrangement. Dit bevat:
3 x Magnesiumpakking t.w.v. €148,50
1 x Magnesium Cadeaupakket: Voetenbad, 750 gram Magnesiumkristallen, 1 x Magnesium Bodyscrub, 1 x Magnesium handboek t.w.v. €42,50
Deze maand betaal je voor het Magnesium Relaxarrangement slechts €145,- en ontvang je het cadeaupakket geheel gratis!
Voorwaarden:
* Betaling van het arrangement tijdens de eerste afspraak.
* De overige afspraken kunnen worden ingepland t/m 31-12-2020,
(je hoeft dus niet alle behandelingen te doen in september.)
* Deze aanbieding geldt t/m 30 september 2020. Let op: Beperkte
beschikbaarheid dus zolang de voorraad strekt.
2 juli 2020

NIEUW PRODUCT! De YOS Bottle ( Daily) De waterfles en pillendoos in 1! Wat een geweldig product! Kijk op het tabblad producten voor meer informatie. Voor €12,95 heb jij er ook 1!

11 mei 2020

Vandaag is het eindelijk weer zover, ik mag eindelijk weer aan het werk! De praktijk is wat ruimer ingericht om zo de 1,5 meter te kunnen waarborgen. ( Volgens de richtlijnen van het RIVM) Daarnaast heb ik voor de praktijk een nieuw hygiëneprotocol opgesteld, na het maken van een afspraak zul van mij het nieuwe protocol ontvangen per email. Vriendelijk verzoek dit goed door te lezen voor je afspraak. Mocht je vragen hebben over het protocol neem dan gerust contact met me op!

Voor iedereen geldt: heb jij of een huisgenoot (tussentijds) klachten gekregen zoals koorts (38 graden of hoger), verkoudheid, hoesten, dan zeg je je afspraak af. Hiervoor worden dan geen kosten berekend.

Voorlopig werk ik op dinsdag en vrijdag, op deze dagen kun je eenvoudig een afspraak inplannen via de online agenda op de website. Past dit echt niet voor je? Neem dan even contact met me op dan kijken we samen even naar een andere mogelijkheid.

Verder wil ik jullie graag bedanken voor de lieve kaartjes en berichtjes die ik afgelopen tijd van jullie heb mogen ontvangen!

Bedankt voor jullie vertrouwen en tot snel!

 

6 mei 2020

Bij Praktijk Limoniet werd uiteraard al hygiënisch gewerkt maar door de Coronacrisis moeten we daarin nog verder gaan om zowel jouw als mijn gezondheid te kunnen waarborgen. Hoe dit er precies uit zal zien zal ik later uitgebreid met jullie delen.

Hopelijk is er vanavond meer duidelijkheid wanneer de praktijk weer open mag. Ik mis jullie en ik mis mijn werk ontzettend! Blijf gezond en hopelijk tot snel!

20 april 2020

Helaas zijn de maatregelen in verband met de Coronacrisis verlengd en zijn er tot 20 mei a.s. geen behandelingen mogelijk. Hopelijk tot snel!

16 maart 2020

Voorkomen is beter dan genezen!

De recente berichtgeving over Corona zal jullie vast niet ontgaan zijn.  Voor Praktijk Limoniet betekent dit het volgende:

Om uw gezondheid en die van kwetsbare mensen naast ons te beschermen zullen er in ieder geval tot en met 5 april geen behandelingen plaatsvinden in de praktijk.  Heb je komende weken nog een afspraak staan? Ik neem vandaag contact met je op om de afspraak te verplaatsen.

Afspraken via de online agenda kunnen worden ingepland vanaf 6 april. ( Tenzij de maatregelen na deze datum worden verlengd)

Ik blijf bereikbaar voor vragen e.d., Whatsapp, email en Facebook wordt gewoon uitgelezen.

Voor bestellingen/aankoop/advies van producten kun je gewoon contact opnemen. Heb je producten nodig van Permsal Magnesium, Loveli Natuurlijke verzorgingsproducten of supplementen voor het versterken van je weerstand? Neem even contact met me op. De bestelling kan voor je worden klaargezet in de pakketbox bij de voordeur. ( Ook zo kunnen we dan het contact tot een minimaal beperken)

Hopende op uw begrip en tot snel!

13 februari 2020

Door het uitblijven van echt koud weer zijn er alweer een heleboel pollen! Heb jij last van hooikoorts en wil je dat deze klachten verminderen? Maak dan een afspraak voor ooracupunctuur. Ooracupunctuur is een prima ondersteuning bij klachten zoals bijvoorbeeld hooikoorts. In de meeste gevallen zijn 1 tot 2 behandelingen voldoende om het hooikoortsseizoen door te komen.

Vanaf nu kun je een afspraak maken speciaal voor hooikoortsklachten. Dit is een consult van maximaal 60 minuten met een korte intake tijdens het eerste consult. ( Het hooikoortsconsult kan ook voor kinderen. Voor kinderen of volwassenen met angst voor naalden werk ik meestal met magneetjes) Tot en met 31 maart aanstaande krijg je bij het eerste consult GRATIS een flesje Ribes Nigrum Tinctuur van Vitakruid ter waarde van € 7,90 om je immuunsysteem een boost te geven. ( maximaal 1 per klant)
Kosten per consult € 49,50.

23 januari 2020

Vorige week heb ik de training Access Bars voltooid! Wat een ongelofelijk mooie techniek is dat! Ik ben er super enthousiast over en wil hier veel mensen mee gaan helpen. Daarom ga ik nu iets heel geks doen!

Het tarief van deze behandeling is € 70,-
Een tegoedkaart voor 3 behandelingen is € 150,-

Ik geef op de eerste 25 behandelingen 50% korting en dat werkt als volgt:

Ik heb 25 kortingsvouchers te koop.
Koop er 1 voor € 35,-
Koop er 3 voor € 75,-

Voorwaarden:
* Je kan me PB, whatsapp of email sturen met het aantal vouchers dat je wil aanschaffen.
* Je krijgt van mij een betaalverzoekje voor je vouchers.
* Na betaling kun je de vouchers bij mij ophalen.
* Je mag er zoveel aanschaffen als je wil, maar let op! Er zijn er maar 25 beschikbaar dus OP=OP.
* De vouchers zijn niet persoonsgebonden dus ook leuk om cadeau te geven!
* De vouchers blijven geldig.
* De vouchers zijn niet inwisselbaar voor geld.
* Reserveren van de behandeling kan via mij persoonlijk of via de online agenda op de website.
* Vermeld bij je reservering dat je gebruik maakt van een kortingsvoucher.
* Vergeet niet om je voucher mee te nemen op je afspraak, heb je de voucher niet bij je? Dan geldt het normale tarief van € 70,-.

Wil jij meer rust en ruimte in je hoofd? Misschien zie ik jou dan wel binnenkort.

Meer informatie kun je vinden op mijn website:
https://praktijklimoniet.nl/diensten/access-bars/

18 januari 2020

Vandaag heb ik mij certificaat voor de Access Bars Traning behaald. Hou de pagina in de gaten voor een mooie aanbieding!

28 november 2019

Vandaag mijn certificaat behaald voor de training Cupping Massage. Binnenkort kun je meer informatie vinden op de website.

25 november 2019

NIEUW PRODUCT!

Magnesium Aloë Vera Gel

Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Magnesium kan bij een gevoelige huid een iets prikkelend gevoel geven na het aanbrengen. De combinatie van magnesium met Aloë Vera zorgt voor een kalmerende en intensief hydraterende werking samen met de ontspannende werking van magnesium. Verzorging & Ontspanning in één.

 

26 oktober 2019

Vandaag mijn certificaat behaald van de Fast Solution Touch Training (ook wel Symphony of the Cells genoemd) Meer informatie kun je vinden onder het tabblad Fast Solution Touch Massage. Behandelingen kunnen worden ingepland vanaf januari 2020. (Dit in verband met de tijdelijke klantenstop, zie vorige bericht) Heb je interesse in de oliën van Doterra? Neem dan even contact met me op.

18 oktober 2019

Wegens toenemende drukte in de praktijk kan ik pas vanaf januari 2020 nieuwe klanten behandelen. Bestaande klanten kunnen via mij persoonlijk een afspraak inplannen. Voor afspraken vanaf 1 januari kunt u de online agenda raadplegen om een reservering te maken. Voor het bestellen van supplementen of afnemen van andere producten zoals o.a. Loveli of Permsal ( meer producten kun je vinden onder het tabblad producten) kun je contact opnemen via email/telefoon/whatsapp.

30 augustus 2019

Vanaf vandaag is het assortiment lichaamspakkingen uitgebreid! Naast de Magnesiumpakking kun je nu ook genieten van een Algenpakking, Groene Klei/Leempakking en een Aloë Verapakking. Meer info kun je vinden onder het tabblad diensten-lichaamspakkingen.

10 maart 2019

Vanaf nu is het allernieuwste receptenboekje van Noets verkrijgbaar! Tijdelijk van € 23,95 voor maar € 19,95. Dit receptenboek wordt zo goed verkocht dat er nu al een tweede druk is. Het boekje is 148 pagina's dik en bevat zo'n 50 recepten. Ook is er ruimte om jouw eigen recepten te kunnen noteren. Ga jij ook aan de slag met Noets?

1 maart 2019

Ook het assortiment van Loveli is weer uitgebreid! Vanaf heden is ook de Body Wash Sunny Orange en de Body Oil Honey Suckle verkrijgbaar bij Praktijk Limoniet. De prijs is € 14,99 per stuk. Eventueel ook als set aan te schaffen voor de aanbiedingsprijs van € 25,-. Het Pink Clay Mask en de Face Cream zullen snel volgen!

28 februari 2019

Go4Balance heeft het assortiment de laatste maanden flink uitgebreid. Er zijn een aantal nieuwe remedies ontwikkeld, namelijk de Menpower 45+, Trust Plus, Protect Plus en de Flora Protect. Allemaal supermooie kruidenremedies, waarvan je onder het tabblad Go4Balance Phytotherapy meer informatie kan vinden over de inhoud en werking.

16 januari 2019

Vanaf vandaag zijn er nieuwe behandelingen bij mij in de praktijk met Permsal Magnesium. Je kan een keuze maken uit de Magnesium voetenbehandeling of de Magnesium Gelpakking. Meer info over deze behandelingen kun je vinden onder het tabblad diensten. Ook alle Permsal Magnesiumproducten zijn bij mij los verkrijgbaar zodat je ook thuis af en toe bijvoorbeeld eens lekker kan genieten van een voetenbad of ligbad met magnesium.

11 december 2018

Het is alweer bijna 2019! Het jaar is weer voorbij gevlogen. Een jaar waarin ik al vele mensen heb mogen helpen met de oliën van DoTerra. Met super mooie resultaten!

Daarom heb ik volgende week een leuke actie. Vanaf maandag 17 december tot en met vrijdag 21 december licht ik dagelijks een olie toe. Hoe je de olie kunt gebruiken en voor welk soort klachten je een bepaalde olie kan inzetten.

Elke ochtend zal ik een olie plaatsen met toelichting. Je kunt elke dag onder het betreffende bericht reageren met je naam als je kans wil maken op een sample van de olie. Om iedereen de tijd te geven om te reageren zal ik de volgende ochtend een lootje trekken uit alle namen. Heb jij gewonnen? Dan mag jij bij mij een gratis sample ophalen!

Let op: reageer elke dag onder het nieuwe bericht om dagelijks kans te maken. Deze actie geldt alleen op Facebook, dus like en volg de Facebookpagina van Praktijk Limoniet om niks te missen!

19 november 2018

Vanaf nu zijn er diverse nieuwe producten verkrijgbaar bij Praktijk Limoniet.

Protect Plus kruidendruppels van Go4Balance:

De unieke samenstelling van de Protect Plus kruidendruppels draagt bij tot een versterking van het immuunsysteem.

Hoe en wanneer te gebruiken?:

Een verzwakt immuunsysteem laat zich kenmerken door:
* Langdurige periodes van vermoeidheid
* Regelmatig terugkerende verkoudheden
* Terugkerende infecties of ontstekingen ) hart-bloedvaten-gewrichten)
* Trage genezing
* Allergieën en/of intoleranties

Protect Plus Kruidendruppels bieden een waardevolle aanvulling voor mensen die veel en langdurig stress ervaren. Ze worden ook aangeraden voor mensen die kampen met aanhoudende vermoeidheid en regelmatig ziek worden. Ook voor mensen die regelmatig last hebben van infecties, verkoudheden, keelpijn griep en andere ontstekingen.

Protect Plus kan gebruikt worden door kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen. Het gebruik wordt afgeraden als je antistollingsmiddelen gebruikt.

Wat zit erin?

Echinacea: Rode zonnehoed verbetert de immuunrespons van het lichaam waardoor ziekteverwekkende bacteriën, virussen en schimmels efficiënter bestreden worden. Behalve keel, neus, oorproblemen en huidproblemen is echinacea een geneeskruid tegen inwendige infectieziekten zoals urineweginfecties.

Echte tijm: Tijm werkt bloedzuiverend, maagversterkend en griepbestrijdend en is een prima beschermer bij verkoudheden, hoesten en geeft verlichting bij keelpijn.

Eucalyptus: Eucalyptus is een tonicum; dat wil zeggen een aansterkend middel. Het lichaam kan koorts en infectie beter te lijf door het innemen van eucalyptus.

Katsklauw: Katsklauw behoort tot de geneeskrachtige planten met de meest multi-inzetbare werkingen. Het immuunsysteem neemt drastisch in effectiviteit toe met katsklauw.

Gewone Vlier: De vlierbes werkt zeer ondersteunend bij verkoudheden, griep, verstopte neus en luchtwegaandoeningen.

Kurkuma: Curcumine, de werkzame stof in geelwortel beschermt en activeert het immuunsysteem en verbetert de gezondheid van hart en bloedvaten.

Prijs: 18,- voor 20 ml

17 november 2018

Vanaf vandaag zijn de producten van Permsal Magnesium ook verkrijgbaar bij Praktijk Limoniet.

Meer informatie over de magnesiumproducten en mogelijkheden kun je vinden onder het tabblad Producten.

8 oktober 2018

Vandaag heb ik de opleiding Orthomoleculair Detoxconsulent afgesloten met een certificaat. De komende tijd ga ik me nog verder verdiepen in dit onderwerp omdat er nog zoveel meer te leren is.

31 augustus 2018

Praktijk Limoniet bestaat morgen alweer 1 jaar! Tijd voor een feestje dus! Al een tijdje zijn wij enthousiaste gebruikers van de Loveli producten. Ik heb daarom voor jullie een spectaculaire aanbieding. Het gaat om een pakket van 4 producten, een Facewash, Facemist, Face-oil Day en een Face-oil Night. Dit is een compleet gezichtsverzorgingspakket op natuurlijke basis. Dit pakket kost normaal € 70,- maar ik mag het jullie aanbieden voor een superprijs. Ik mag de prijs alleen niet openbaar vermelden dus als je interesse hebt mag je me even email of whatsappje sturen. De actie geldt de hele maand september!

29 augustus 2018

Nieuwe producten van Loveli in aantocht! Wij zijn zelf al een tijdje hele tevreden gebruikers van de Loveliproducten. Onlangs zijn er een aantal nieuwe producten geïntoduceerd. Een Facemist, Face-oil voor de dag en een Face-oil voor de nacht. Daarnaast is er van de Lipbalm een herfst en wintervariant beschikbaar. Er is nu ook een speciale Deodorant voor heren beschikbaar! Ik verwacht de bestelling deze week binnen dus mocht je al vast iets willen reserveren hoor ik het graag even.

23 augustus 2018

De afgelopen maanden ben ik veel met Essentiële Oliën bezig geweest en sta versteld van de resultaten! Om dit ook met jullie te kunnen delen ga ik in mijn praktijk workshops organiseren over het gebruik van de oliën. De eerste workshop staat gepland op 20 september van 19.00 tot 20.30. Er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar. Bij voldoende interesse zal ik de workshop blijven herhalen en uitbreiden. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina of stuur een email en whatsapp.

23 augustus 2018

De vakantie zit er weer op en ik zit weer vol nieuwe ideeën! Een van mijn plannen was een online agenda maken voor de website. Dat is gelukt!

Om het nog makkelijker te maken kun je vanaf nu ook een afspraak inplannen in de online agenda. Klik op de reserveerbutton en je kunt dan een behandeling, datum en tijd kiezen.

Let op: Als je voor de eerste keer komt kies je altijd voor de intake van 2 uur.

Hopelijk tot snel!

15 juli 2018

In juni heb ik de AromaTouch training gevolgd en daarvoor het diploma behaald. De AromaTouch Massage wordt al regelmatig geboekt. Echt een heerlijk ontspannende massage die je weer compleet in balans brengt. Kijk voor meer info onder het tabblad diensten bij de AromaTouch Massage.

 

11 juni 2018

2 maanden geleden heb ik de opleiding voor Orthomoleculair Voedingsadviseur afgerond. Eindelijk heb ik nu mijn diploma mogen ontvangen!

Vanaf nu kunt u dus ook bij mij terecht voor voedingsadviezen. 

 

9 juni 2018

De basisopleiding ooracupunctuur/acupressuur heb ik vandaag afgerond. Echt super interessant! Vanaf nu bied ik deze behandelingen ook bij mij in de praktijk aan. Tijdelijk met 50% korting ( € 25,- i.p.v. € 50,-). Ooracupunctuur is prima in te zetten voor diverse aandoeningen. Kijk voor meer informatie onder tabblad Diensten en dan onder Ooracupunctuur/Ooracupressuur. 

1-5-2018

Vanaf vandaag zijn de producten van www.go4balance.eu ook verkrijgbaar bij Praktijk Limoniet!

Dit zijn kruidendruppels en crèmes om je lichaam en geest weer in balans te brengen. De druppels en de crèmes vormen samen Go4Balance, een productgamma in de fytotherapie of kruidengeneeskunde gebaseerd op de vier elementenleer. Deze kruidendruppels helpen om evenwicht te vinden op emotioneel, mentaal, lichamelijk en energetisch vlak.

Waar is het voor? In het kort:

Trust druppels: het brengen van rust, rust in je hoofd en zorgen voor een goede nachtrust
Trust crème: zorgt voor rust en ontspanning

Enjoy druppels: het brengen van vreugde en ontspanning wanneer het even niet meezit
Enjoy crème: het brengen van vreugde en vrijmaken van stress

Enjoy 45+: Stralend door de menopauze

Empower druppels: Het brengen van energie en vitaliteit
Empower crème: het brengen van levenslust en beweging

Focus druppels: zorgt voor concentratie en zet aan tot structuur
Focus crème: brengt geestelijke frisheid en gerichte aandacht

Op de website www.go4balance.eu kunt u meer en uitgebreide informatie vinden. Heeft u vragen? Stel ze mij gerust!

20-4-2018

Vandaag heb ik de workshop ' welk geheim vertellen jouw oren' gevolgd. Docent Rhené Emmerich heeft ons laten zien dat je o.a. van oren en de vorm van iemands hoofd super veel informatie kan aflezen. Echt super interessant!

Begin juni ga ik daarom ook starten met een basiscursus oorreflexologie ( ooracupunctuur/ooracupressuur) Ik hou jullie op de hoogte!

29-3-2018

Vandaag is er een artikel verschenen op Alphens.nl. Meer informatie op onderstaande link:

 

http://www.alphens.nl/nieuws/bedrijven/30148,diana-kuiper-maakt-therapie-toegankelijk-voor-iedereen.html

 

 

16 maart 2018

Vanaf nu heeft Praktijk Limoniet ook een samenwerking met bloedwaardentest.nl. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn kunt u, zonder verwijzing van de huisarts, bloed laten prikken. Ook is het mogelijk om uw urine of ontlasting te laten onderzoeken. Indien dit wenselijk is kijk ik samen met u welk onderzoek ons de beste informatie geeft over uw gezondheidstoestand van dat moment. Op basis van de uitslagen kunnen we samen een behandelplan opstellen zodat u het beste resultaat kunt bereiken en daarmee een goede gezondheid. Wie wil dat nou niet?

Meer informatie over de testen kunt u vinden op:

www.bloedwaardentest.nl

 

8 maart 2018

Wegens de vele belangstelling op de DEMODAG voor Andullatietherapie is er besloten een extra dag te organiseren. Deze vindt plaats op DINSDAG 27 MAART A.S. van 12 UUR tot 20 UUR. Reserveren kan bij mij op 06-48965113 of via de mail op praktijklimoniet@gmail.com. Er zijn nog maar enkele plaatsen over dus wees snel!

De koffie staat weer klaar, tot 27 maart!

 

15 januari 2018

 

Op 8 maart aanstaande is er bij Praktijk Limoniet een Demodag georganiseerd door HHP Nederland. Op deze dag kunt u GRATIS kennismaken met Andullatietherapie.

Op de facebookpagina van Praktijk Limoniet kunt u mijn verhaal lezen over Andullatietherapie.

Iedereen is welkom om andullatietherapie te komen uittesten, daarnaast is het een leuke manier om elkaar eens te ontmoeten. Omdat ik redelijk wat mensen verwacht is het aan te raden om jezelf vooraf aan te melden.

Wanneer: Donderdag 8 maart van 12.00 tot 20.00 uur

Reserveren?  Bel 06-53398622 of via www.gezondheidswijzer.nl ( reserveren alleen rechtstreeks op het genoemde telefoonnummer/website)

 

De koffie staat klaar! Tot 8 maart!