• darkblurbg
  Praktijk Limoniet
  Alternatieve zorg Alphen aan den Rijn
 • darkblurbg
  Alternatieve zorg Alphen aan den Rijn
 • darkblurbg
  Alternatieve zorg Alphen aan den Rijn
 • darkblurbg
  Alternatieve zorg Alphen aan den Rijn

Ik ben Diana Kuiper en ben oprichtster van Praktijk Limoniet. Jarenlang kampte ik met chronische pijn door fibromyalgie en rugklachten. Alle denkbare therapieën en - veelal pijnlijke - behandelingen heb ik ondergaan, maar slechts een enkele gaf wat verlichting. Totdat ik een paar jaar geleden in aanraking kwam met Andullatietherapie, Bioresonantietherapie en het Body Detox Voetenbad. De combinatie van deze behandelingen gaf echt verbetering. Ik had echt minder pijn en heb nog steeds dagen dat ik geen pijn heb en dat geeft me een energieker en meer uitgerust gevoel.

 

Ik wil mijn positieve ervaring delen

Mijn positieve ervaring met deze pijnloze therapievormen wilde ik graag met anderen delen. Daarom besloot ik verschillende opleidingen te volgen waardoor ik inmiddels bevoegd ben om de Andullatietherapie en het Body Detox Voetenbad aan te bieden in mijn praktijk. Inmiddels kunt u ook bij mij terecht voor een aantal nieuwe behandelingen, advies over gezonde voedings- en leefstijl en het gebruik van supplementen. 

 

Ik lever een positieve bijdrage aan de gezondheid van mijn cliënten

Ik combineer de verschillende behandelingen in mijn eigen praktijk om mensen met chronische pijn- en/of vermoeidheidsklachten te helpen het leven weer dragelijker en energieker te maken. Tijdens een uitgebreide intake bekijk ik welke behandeling of welke combinatie van behandelingen het meest effectieve resultaat voor de cliënt oplevert. Zo is Andullatietherapie bijvoorbeeld heel goed te combineren met het Body Detox Voetenbad. Ik wil een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van mijn cliënten.

 

Ik neem iedere klacht serieus

Ik vind het belangrijk dat de klachten van mijn cliënten serieus genomen worden. Helaas heb ik zelf ondervonden dat dat niet altijd zo is. Chronische pijn is zwaar en kan ook leiden tot onbegrip van de omgeving. Zeker als de ziekte of aandoening niet aan de buitenkant te zien is. Opmerkingen als “Voel je je nu nog niet beter” of “Ben je nu nog steeds moe?” kunnen voor mensen met chronische klachten extra pijnlijk zijn. Ik neem alle klachten serieus en samen met de cliënt ga ik voor een optimaal eindresultaat.

 

Ik hanteer betaalbare tarieven

Omdat de alternatieve therapieën die ik aanbied niet voor vergoeding in aanmerking komen hanteer ik betaalbare prijzen. Ik vind het erg belangrijk dat de therapievormen voor iedereen toegankelijk zijn.

U bent welkom in mijn praktijk voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek. Wilt u meer weten, neem dan contact met mij op.