• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Inmiddels werk ik al 5 jaar met heel veel plezier in mijn eigen praktijk. Ik heb al vele mensen mogen helpen en ondersteunen, vaak met hele mooie resultaten. De afgelopen jaren ben ik bezig geweest om me op een aantal vlakken nog meer te verdiepen door het volgen van diverse opleidingen. Je bent nooit te oud om te leren zeggen ze toch?!

Toen ik 5 jaar geleden begon met mijn praktijk koos ik de naam Praktijk Limoniet. Limoniet is een mineraal dat zorgt voor kracht, stabiliteit en doorzettingsvermogen. In het logo zie je een vlinder, hoe mooi is het als jij kan transformeren tot die mooie vlinder? Dit is wat ik iedereen gun en waar ik je graag bij help. Over het algemeen help ik voornamelijk volwassenen in mijn praktijk, maar tegenwoordig zie ik ook steeds meer kinderen.

Ik vind het nog steeds geweldig om cliënten te behandelen in mijn praktijk en ook mooi om de verbeteringen te zien. Vaak zien ze het zelf pas als je er naar vraagt. Pas dan merken ze op dat ze geen last meer hebben van bepaalde klachten. Het gaat soms heel geleidelijk aan. Zo werkt het met ziek worden helaas vaak ook. Het is vaak iets wat geleidelijk aan gebeurt en we gaan het snel normaal vinden. Slapen we niet allemaal wel eens slecht of zijn we niet allemaal wel eens “moe”? We hebben allemaal onze dag wel eens niet. Wat nou als ik je vertel dat dit dingen zijn waar jij, samen met mij aan kunt werken. Je zal versteld staan van wat je allemaal kan!

Voorkomen is beter dan genezen wordt vaak gezegd en dat is zeker zo! Wil jij lekker fit en energiek het leven door, ben jij supergemotiveerd om jezelf aan te pakken op alle vlakken? Wil jij met mij de uitdaging aan? Neem dan snel contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.